top of page

A MentaHáz házirendje

 

Foglalkozásaink egyéni vagy csoportos formában zajlanak. A foglalkozások 30/45/50/60/90 percesek, az előre egyeztetett időponttól számítva. Késés esetén nincs mód a hosszabbításra.

 

Kérjük, hogy a szülő (vagy a szülő megbízottja) minden esetben kísérje be a foglalkozásra a gyermeket és jöjjön érte. Csak a szülőnek vagy a szülő által írásban meghatalmazott személynek adjuk át a gyermeket.

 

Kérjük, hogy a gyermek a foglalkozásokra ne éhesen és szomjasan érkezzen. Étkezni kizárólag a kertben és a váróban lehet. A foglalkozás előtt 5-10 perccel érkezzenek meg, és küldjék/vigyék el a gyermeket WC-re (a foglalkozás megszakítása megzavarja az óra menetét).

15 perc késés utána már nem tudjuk fogadni a klienseket, az alkalom igénybevettnek számít.

 

RUHÁZAT:

Az utcai cipőt az előszobában kérjük levenni. Kérjük a kísérőket, hogy húzzanak lábzsákot vagy a kinti cipőt cseréljék váltópapucsra.

A foglalkozásoknak megfelelő kényelmes ruházat és tapadós zokni viselését kérjük, az esetleges balesetek megelőzése céljából.

 

KERTHASZNÁLAT, VÁRÓ, FEJLESZTŐ SZOBÁK:

A kültéri játékok kizárólag a szülő/kísérő (18 év feletti személy) felügyelete mellett és felelősségére használhatók. A váróban elhelyezett könyveket, játékokat kérjük, hogy a kertbe ne vigyék ki! A játékok kölcsönzésére egyéni megbeszélés alapján lehetőség van. Kérjük, hogy a polcról levett játékokra vigyázzanak, azokat a helyükre tegyék vissza.

Szeretnénk, ha a MentaHázban a várakozás ideje is tartalmasan telne. Ennek érdekében kérjük, hogy a gyerekek elektronikus játékot (telefon, tablet) ne használjanak és a szülők, kísérők is törekedjenek elektronikus eszközeik használatának minimalizálására.

Az őrizetlenül hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk.

A hulladékot szelektíven gyűjtjük, a szelektív hulladékgyűjtő a folyosón található. A váróban és a terápiás helyiségekben elhelyezett szemétkosarakban csak a papírhulladéknak van helye.

 

BETEGSÉGEK:

Kizárólag egészséges gyermeket tudunk fogadni.

 

DÍJFIZETÉS:

A foglalkozások díját előre, készpénzben kérjük rendezni. Az árakról a www.mentahaz.com weboldalon és a faliújságon tájékozódhatnak. A 10 alkalmas bérlet fél évig érvényes. Ezt követően új bérletet kell vásárolni. Alkalmi fizetésre kizárólag az első 2 alkalommal van lehetőség. A 10 alkalmas bérlet díja két részletben is fizethető.

A 10 alkalmas bérlet utolsó alkalma minden esetben szülőkonzultáció a gyermek haladásáról, melynek időpontját a szakemberrel egyénileg kell egyeztetni.

 

LEMONDÁS:

Lemondásra, módosításra a foglalkozás kezdő időpontjához képest legkésőbb 24 órával korábban  van lehetőség. Amennyiben a lemondás nem történik meg időben, az alkalom igénybevettnek számít. 

  • Facebook
  • Facebook
bottom of page